Prostori

Od sredine 2004 naprej so vam, Šklabuci, na voljo novi prostori kluba. Klubski prostori se sedaj nahajajo na Cesti zmage 7, za knjigarno, blizu vrtca. Za boljšo predstavo poglej pod “Informacije”->”Kje smo”. Vhod v klub je s ceste, nasproti vrtca in se po nekaj stopnicah spusti v klet, kjer nas najdete.

Odprto imamo sreda in petek  od 19. do 21. ure. Ali po dogovoru

Pisarna
V klubskih prostorih boste našli pisarno, kjer lahko podaljšate članstvo, dobite najnovejše časopise in informatorje o zabavnem in kulturnem dogajanju po Zasavju in Sloveniji, dobite informacije o naših projektih, lahko izrazite svoje želje o tem kaj bi radi, da naredimo za vas v Zasavju. Lahko pa pridete le na klepet z dežurnim Šklabucem.

Računalnica
Za vas smo opremili tudi računalnico v kateri si lahko krajšate čas z brezplačnim brskanjem po internetu, lahko pišete seminarske naloge, diplome, … V računalnici vam je na voljo tudi Scaner, laserski in pa barvni tiskalnik.poleg tega pa še fotokopirni stroj s katerim lahko poceni skopirate sošolkine zapiske. Če rabite za svoje delo kak poseben program se prej najavite in povejta kaj rabite. (v času uradnih ur)

Sejna soba
Nekega dne, ko bo dokončno opremljena, bo to soba v kateri se bodo odvijale razne dejavnosti. Tu boste lahko doživeli vse od jezikovnih tečajev do tečajev joge, reike-ja, … do projekcij filmov, diapozitivov, … lahko pa se boste prišli le sprostit, ob čaju ali kavi prebrat kakšno dobro knjigo iz naše zbirke, odigrat partijo šaha, taroka, šnopca ali pa enke.

Veža
Čeprav se ne sliši ravno zanimivo je to prostor, ki te zadene takoj ko vstopiš v klub. Tu te pričakata dva fotelja s klubsko mizico in časopisi, na steni pa visi pikado, ki je že sedaj velika uspešnica naših prostorov. Tu najdeš tudi polno informacij o dogajanju v Zasavju in po Sloveniji in pa trenutno razstavo fotografij iz naših preteklih projektov. Pridi pogledat, mogoče na sliki najdeš tudi sebe!